Hem » HÄSTVÅRD

HÄSTVÅRD

Produkter för välmående hästar

 

Det är mycket jobb med en häst. Hos oss kan du hitta ett stort sortiment för professionell hästvård. Oavsett om du behöver ett effektivt hästschampo, sårvårds produkter, pälsglans eller förbättra horn kvaliten på hästens hovar, kan du hitta det här.

Hästar har ofta en förmåga att smutsa ner sig och dra på sig små sår och skav både här och där. Då är det bra att ha effektiva hästvårdsprodukter tillhands.

Vi kan bland annat erbjuda Leovets produkter för professionell hästvård. Leovets hästvårds produkter har flera år i rad blivit framröstade till "best care product" i det tyska ridsportmagasinet Cavallo.

Hitta allt du behöver för effektiv hästvård hos oss. Du har 14 dagars ångerrätt och har du frågor kring våra produkter är det bara att ta kontakt med oss.

Produkter
12 36 72
 • Keratex - för kvalificerad hovvård
  Hjälper hoven under torra förhållanden att bibehålla rätt fuktbalans. Gör hovväggarna släta och starka.
  269,00
 • Leovet
  Power Schampoo för fuxar och bruna hästar med kamomill. Naturliga färgpigment framhäver den egna hårfärgens briljans och lyster sam polerar hårfibrerna. ...
  115,00
 • Leovet
  Wash-shampoo + care för optimalt resultat. Tvättshampoo med vårdplus. Ger volym i taglet och glans i pälsen. Värdefullt Pantenol skyddar hästen optimalt mot...
  115,00