Köpvillkor
Genom att klicka på knappen "Slutför köp" i kassan godkänner du våra köpvillkor och accepterar att köpet innebär ett betalningsansvar.


Allmänna Villkor
För att göra en beställning i webbutiken måste du vara minst 18 år.
Vi förbehåller oss för slutförsäljning och ev. skrivfel.
Vi kan inte garantera att bilderna återger varans exakta utseende, färg eller beskaffenhet. All bildinformation på våra sidor skall ses som illustrationer.

Priser -Alla varor anges i SEK, inklusive moms.

 

Betalning
Vi använder i första hand Klarna Checkout som betallösning, se Klarna villkor nedan. När köpet görs är det ett distansköp. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du får då en kopia på kreditupplysningen per post.
Klarna Checkout - gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Genom att besvara ett par frågor identifierar du dig enkelt och du kan välja den betalmetod som passar dig bäst. De vanligaste betalningsmetoderna är faktura, delbetalning, kort, banköverföring eller annan direktbetalning. Allt är lika säkert.  

Genom att ange eller efterfråga information i Klarna Checkout godkänner du Klarnas användarvillkor och användning av dina personuppgifter enligt vad som framgår i Klarnas villkor som du kan läsa här.

Det går även bra att förskottsbetala
Det gör man direkt till vårt bg. 5852-3010
Eller swisha till nr: 1234407458
Vill du hämta din beställning i vårt lager går det bra att betala kontant eller med kort.

Leveranser
Leverans sker i normala fall inom 3-5 arbetsdagar. Alla beställningar skickas med DHL Service Point eller Posten vilket garanterar snabba och säkra leveranser. Tänk på att DHL ServicePoint och PostNords leveranstid tillkommer och beror på var i landet du bor


Delleveranser
Om en vara för tillfället inte skulle finnas i lager och detta resulterar i att din order blir delad i flera leveranser, leveransbevakar vi den åt dig och levererar den senare utan extra fraktkostnad. Vill du inte vänta kan du givetvis avbeställa


Fraktkostnad
Som regel tillkommer inga kostnader för frakt. Undantag är foder i 15 och 20 kg säckar.


Informaton om returer och reklamationer hittar du här 

 

Behandling av personuppgifter - Läs hur vi behandlar dina personuppgifter här